Wilt u een eigen advertentiewebsite runnen?

U kunt een eenvoudig beheerbare advertentiewebsite oprichten met behulp van een daarvoor bedoeld script. Er kan tijdens de installatie alvast wat content geplaatst worden. U kunt zelf de kleuren van uw website wijzigen. Indien gewenst kunnen er allerlei uitbreidingen bovenop het basissysteem worden geplaatst.

U kunt de adverteerder bijvoorbeeld een website laten tonen bij zijn of haar website. Voor de betaling voor deze extra mogelijkheden worden verschillende betaalgateways ondersteund. Met uw website kunnen er op deze wijze inkomsten worden gegenereerd. Het is niet nodig om zelf een script te laten ontwikkelen. Via het artikel Wilt u een marktplaats bouwen? kunt u meer lezen over een script waarmee het bouwen van uw eigen website simpel te doen is. De indeling van uw website is via de beheeromgeving heel makkelijk te wijzigen.

De website is makkelijk vanuit huis te onderhouden. Het script biedt goede mogelijkheden voor het genereren van extra inkomsten naast uw vaste baan. Levert de website na enige tijd een serieus inkomen op? U vindt hier slechts enkele voorbeelden van wat er met het script mogelijk is.