Wilt u een advertentiewebsite bouwen?

Met een advertentie website kunt u online geld verdienen. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om een website in de header van uw website toe te voegen. Het is verder een optie om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentie website. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Met een topadvertentie kan iemand de mogelijkheid kopen om voor een paar dagen bovenaan het advertentie overzicht te staan met de advertentie.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Het is mogelijk om de kleuren van uw website volledig naar eigen wens aan te passen. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? U zou iets aan de pagina marktplaats script kunnen hebben. U kunt de links gebruiken om naar het aanbod te navigeren. De betaling dient online te geschieden. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. U kunt dan op een later tijdstip opnieuw de bestanden van het script downloaden.

Tijdens de installatie van het script kunt u de belangrijkste gegevens voor de nieuwe advertentie website invoeren. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.