Wilt u een advertentie website maken?

U krijgt met een advertentie script een hoop functionaliteiten meegeleverd. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. Uit welke opties een adverteerder kan kiezen, is door u volledig te bepalen.

U kunt per individuele categorie de zoekwoorden en een beschrijving doorgeven. U moet dan denken aan de zoektermen die u aan een rubriek wilt koppelen. Bezoek de pagina Responsive advertentiewebsite runnen voor meer informatie over het script. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Als u veel schijfruimte heeft, kan deze instelling een hogere waarde bevatten dan wanneer u weinig schijfruimte heeft.

U kunt het marktplaats PHP script aan verschillende betaal gateways koppelen. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Ook is het bieden op advertenties met behulp van het advertentie script mogelijk. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. De adverteerder zal een e-mail ontvangen wanneer er een bod binnenkomt. Bij elke advertentie is te zien wat op dat moment het hoogste bod is. De adverteerder kan de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht, gemakkelijk een bericht sturen. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Zowel de adverteerder als de bieder kan een bod weer weghalen.