Veilige startpagina website bouwen

U kunt op startpagina’s links naar uw website plaatsen en dit maakt ze zeer nuttig. Op veel sites kunt u gratis reeds dergelijke links toevoegen. Een andere optie is het starten van uw eigen startpagina website. Primair kunt u er uw links toevoegen. Verder kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. De aanschafkosten verdient u zo uiterst makkelijk weer terug. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat gemakkelijk te doen.Een RSS feed op een dochterpagina toevoegen is heel gemakkelijk. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Het is niet ingewikkeld om een RSS feed te tonen op uw site. Zodat u per dochterpagina daarbij passend nieuws kunt tonen wanneer u dat wilt.

De kans is groot dat daarbij u met een startpaginascript overweg kunt. U kunt middels Eigen startpagina maken alle benodigde dingen vinden. Het script is met een paar gemakkelijke handelingen aan de praat te krijgen. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Juist voor mensen die niet weten hoe websites bouwen werkt, is dit een ideaal script. Het script is geschreven in de scripttaal PHP. Indien u wilt kunnen verder derden een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Het is per individuele startpagina verder mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Ook kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is verder mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Het plaatsen van een affiliate banner is een andere optie. Een eigen startpagina site biedt u tal van opties zoals u kunt lezen.