Uw website maken met een CMS systeem

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Een dergelijke tool wordt ook wel een CMS pakket genoemd. Meer over een voortreffelijke website beheer tool vindt u op Betekenis CMS. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Er wordt u ook gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Wijzigingen zijn met dit account uiterst simpel aan te brengen aan uw zakelijke website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Banner rotatie is enorm gemakkelijk in te schakelen.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling bovendien de betaling online verloopt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. De klant kan tussen verschillende betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dit geldt daarnaast voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?