Uw nieuwe startpagina online zetten

Een speciaal CMS pakket is het zogezegde startpaginascript. Dit CMS programma is puur bedoeld voor het maken van uw eigen startpagina website. Veel informatie over dit PHP script is in het artikel Eigen startpagina online zetten te vinden. Diverse dochterpagina’s vormen samen de startpagina website. Deze dochterpagina’s omvatten doorgaans een enkel thema. Op een dochterpagina staan links vermeld.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Met behulp van een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Bovendien is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Ook kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het is bijvoorbeeld wellicht om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Verder kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een bezoeker kan middels dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.