Uw nieuwe portaalsite maken

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Een moderne startpagina website opzetten. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg gemakkelijk via het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het aanmaken van een nieuwe banner is heel simpel.