Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Via eigen startpagina maken kunt u meer over een startpagina script lezen. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

U kunt met het script geld verdienen. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Wordt er een betaalde link toegevoegd, dan ontvangt u ook een e-mail met gegevens over de link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.