Uw moderne portaalsite ontwikkelen

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn venster krijgt. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor weinig geld reeds aan te schaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is daarbij veilig in elkaar gezet.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Voldoende beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website. Op de pagina Startpagina script wordt een goed startpagina script genoemd. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat verder betaalbaar is. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U kunt ongelimiteerd startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Het startpagina script is uitstekend gedocumenteerd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het betreft een programma die u op uw webhostingpakket installeert. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.