Uw favoriete websites op een rijtje

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het is verstandig om startpagina overicht eens te lezen. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. U kunt het script meteen op de website van de ontwikkelaar bieden.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.