Uw favoriete websites op een rij

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina nederlandse startpagina te vinden. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.