Uw eigen startpagina samenstellen

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Vanzelfsprekend kan dat. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Meer informatie is op te vragen via Startpagina aanmaken. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Met behulp van een bijzonder beheeromgeving op uw website past u de site eenvoudig aan.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt als beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.