Uw eigen startpagina maken

Wilt u zelf een startpagina website maken? Dit artikel vertelt u wat te doen. Met een startpagina script kunt u een dergelijke website beginnen. Vaak kunt u het script door de aanbieder op uw webhosting pakket laten installeren. Zelf installeren is ook prima te doen. Vaak zal er een handleiding voorhanden zijn.

U kunt meer informatie vinden over het script op de pagina Een nieuwe startpagina samenstellen. Dergelijke scripts zijn vaak niet al te duur. Er zijn voldoende mogelijkheden voor online inkomen genereren. Zo is het verkopen van backlinks een optie. Ook kunt u affiliate banners plaatsen op uw dochterpagina’s. Op deze manier zijn de kosten van het startpaginascript terug te verdienen. Aan de ene kant levert uw startpagina website geld op. Her en der zullen andere websites weer naar uw startpagina website wijzen. Zo krijgt uw startpagina website ook weer meer bekendheid.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. Na het overzetten van de bronbestanden van het script naar uw webruimte, start u het script. Het installatiescript maakt de benodigde databasetabellen aan. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. Bezoekers zien de startpagina als ze naar het ingestelde subdomein gaan. Alle dochterpagina’s hebben zo een eigen subdomein.