Uw eigen affiliate website maken

Een eigen webshop beginnen kan ook op affiliate basis. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. U zult iedere keer bij een sale een affiliate commissie ontvangen in uw account van een affiliatenetwerk.

Het script zal dagelijks de zogeheten product feeds inlezen. Zo blijft het productaanbod op uw website actueel. Een feed hoeft u slechts 1x in te stellen via de beheeromgeving. Op deze wijze kunt u vrij eenvoudig een passief inkomen opbouwen.

Zou u graag via een PHP script uw eigen webwinkel willen beginnen? U kunt dan meer informatie hierover vinden op de pagina Affiliate marketing met uw website. U zult in dat artikel ook weer een link vinden naar een betaalbaar script. Begin vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen met affiliate marketing.

U kunt uw website volledig naar wens inrichten. Wanneer u kleuren aangepast heeft, zal uw website meteen in de nieuwe kleuren getoond worden. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. Hierboven staat een link naar meer informatie over een affiliate webwinkel script.