Uw Eigen Advertentiesite Beginnen

Met het juiste PHP script is zelf een marktplaats starten behoorlijk gemakkelijk. Men schrijft zo een script vaak in de programmeertaal PHP. Men spreekt ook wel van een marktplaats PHP script. Middels het beheerpaneel dat na de installatie beschikbaar komt, brengt u makkelijk een wijziging aan op uw marktplaats website. Een adverteerder kan meerdere foto’s aan een nieuwe advertentie toevoegen. Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie kan worden toegevoegd kunt u zelf instellen. Heeft u veel schijfruimte dan kunt u een meer foto’s toestaan per advertentie dan indien u zuinig aan dient te doen.

De rubrieken op uw eigen marktplaats website zijn uiterst eenvoudig aan te passen. Neem het artikel marktplaats script kopen door als dit script u wel wat lijkt. Deze verwijst u naar een betaalbaar advertentie script. Een categorie aanpassen met dat script is kinderspel. Zo is het bewerken van uw marktplaats website bovendien gemakkelijk wanneer u volledig niets van websites bouwen weet.

De installatie van het script is uiterst makkelijk. Een installatie script ondersteunt u met de belangrijkste instellingen. De aanbieder kan u tevens ondersteunen bij het installeren. U heeft het script voor weinig geld al in uw bezit.

Het is een prima idee om hosting met genoeg schijfruimte te nemen. Adverteerders zullen plaatjes willen toevoegen aan hun advertentie. Er moet een verbinding met een database kunnen worden opgezet. Bij uw keuze voor webruimte kunt u hier het beste rekening mee houden. Ook is vanzelfsprekend het kunnen draaien van PHP scripts vereist. Reageren op een advertentie is eenvoudig. Bij elke advertentie wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren. Op deze verstandige ontvangt de adverteerder het bericht per e-mail. Middels e-mail contact kan zo een nadere afspraak geschreven worden.

Een rubriek is zo in te stellen dat een advertentie in die rubriek plaatsen geld kost. De adverteerder moet dan betalen voor de plaatsing van een advertentie. Pas na de betaling is de advertentie zichtbaar op de website. Voor diverse extra mogelijkheden is een geldbedrag te rekenen. Bijvoorbeeld het plaatsen van een telefoonnummer. Na de betaling wordt deze pas getoond.