Uw Eigen Advertentie Website

Met een advertentie script kunt u op een eenvoudige slimme een marktplaats website bouwen. Middels dit PHP script kunt u vanuit een beheerpaneel het beheer doen. Veranderingen kunt u via de beheergedeelte eenvoudig aanbrengen. Middels de speciale beheerpaneel kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Op dezelfde verstandige wijzigt u een kleur op uw website.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Een eigen marktplaats beginnen is zo zeer eenvoudig. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen via uw website te koop aan te bieden. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

Het systeem waar u met behulp van de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag bovendien hier meer over. Het beheergedeelte is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. De laatst bezochte advertenties zijn simpel op te vragen voor de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. U kunt via het beheeromgeving het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Verder kunt u daar de kleuren en de verschillende categorieën uiterst gemakkelijk aanpassen. Bezoekers kunnen zich eenvoudig registreren. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Men kan op een eenvoudige manier op een advertentie reageren. Indien hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.