Uw eigen advertentie website maken

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Je marktplaats goedkoop beginnen door. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Men kan een reactie aan de adverteerder sturen via de advertentie. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Daarbij wordt gelet op eventuele spam inhoud. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. U kunt verder nog banners bovenaan en onderaan de site plaatsen. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.