Uw bookmarks online beheren

Heeft u altijd al een eigen startpagina site willen beginnen, dan kan dat met een speciaal script. Daarbij is een onbeperkte hoeveelheid dochterpagina’s in te richten. Men kan zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina via het op uw website aanwezige formulier.

De pagina Eenvoudig uw favoriete sites op een rijtje kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Pagina’s van uw website zijn mobielvriendelijk dus de website bezoeken met de telefoon is geen enkel probleem.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Verder kunt u geld verdienen met banners. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon.