Startpagina website ontwikkelen tips

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Up to date content is belangrijk. Maar wat vaak vergeten wordt, is periodiek een update van de code uitvoeren.

Het is mogelijk om via internet zo een script te kopen. U kunt de pagina CMS beheer bijvoorbeeld eens bekijken. Daarnaast zult u een eigen domein en webruimte nodig hebben. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Het installatie script wordt geactiveerd op het moment dat u de website voor het eerst bezoekt.

Naast links kunt u daarbij widgets op uw startpagina plaatsen. Het plaatsen van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Tevens stukken tekst toevoegen is geen enkel probleem. Dit is verder mogelijk voor de paginabeheerders die zich op uw website registreren met behulp van het aanmeldformulier.

Een online inkomen is bovendien te realiseren met het startpaginascript. U kunt met het startpagina script op een simpele manier links verkopen. Na de betaling wordt de link direct zichtbaar op de gekozen dochterpagina en in de gekozen rubriek.

Bezoekers kunnen een gebruiker registreren op het moment dat gewenst. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Een subdomein kan tevens worden gekozen. Onderaan elke pagina kunt u statistieken omtrent de dochterpagina inzien.