Startpagina website bouwen tips

Zoals de naam reeds zegt bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft tevens een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het betreft een systeem die u op uw webruimte plaatst. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de inhoud van de juiste startpagina te zien krijgen. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Indien u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Eigen startpagina maken. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Een goed beveiligd startpaginascript is cruciaal doordat de bezoeker een gebruiker kan aanmaken.