Start uw eigen advertentiesite

Zou u graag een advertentiesite starten? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Het script geeft adverteerders de mogelijkheid om heel eenvoudig advertenties te plaatsen. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

Zou u graag gebruik maken van een advertentiesite script dan kunt u meer informatie vinden op marktplaats cms. Na het lezen van dat artikel weet u waar een zeer degelijk script kan worden aangeschaft. Met het script heeft u uw eigen advertentiesite in handen die heel makkelijk te installeren is op uw webhosting. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. U kunt het ook zodanig instellen dat er een website URL of telefoonnummer aan een advertentie kan worden toegevoegd. Voor deze mogelijkheden kunt u als aanbieder een bedrag rekenen. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.