Start uw eigen advertentie website

Een eigen marktplaats is met de juiste software makkelijk te realiseren. We vertellen u graag over de stappen die u kunt nemen. Met een bijzonder script kunt u een advertentie website eenvoudig realiseren. Via een inlogscherm is de beheeromgeving van het advertentie script te bereiken. U kunt daarnaast extra mogelijkheden aanbieden. Voor bijvoorbeeld het vermelden van een website bij een advertentie stelt u makkelijk de prijs in.

Op de pagina staat meer informatie over een dergelijk advertentie script. Spam wordt automatisch door het script geblokkeerd. Iets anders wat lucratief is en spammers demotiveert, is het plaatsen van betaalde rubrieken. Eventueel kunt u een bedrag rekenen voor de registratie op de website.

Andere dingen die nodig zijn, zijn een eigen domein en webruimte. Het is belangrijk dat u bij uw webhosting de mogelijkheid heeft om een database aan te maken. Bovendien is het handig genoeg schijfruimte erbij te nemen in verband met de afbeeldingen. Alle onderdelen van uw site zijn via de beheergedeelte van het advertentie script simpel te wijzigen. De tool is door de ontwikkelaars zo gemaakt dat tevens mensen zonder technische kennis ermee kunnen werken. Op de website van de aanbieder vindt u gemakkelijk het stappenplan van de installatie. Support kan op de website van de aanbieder gemakkelijk worden aangevraagd.

Aanmelden verloopt middels een aanmeldformulier. Een account geeft de optie om een advertentie op uw site te plaatsen. Men kan enkele plaatjes bij een advertentie plaatsen. Men kan de rubriek kiezen waarin men de advertentie wil plaatsen. Er kan ook voor verschillende extra mogelijkheden gekozen worden. Een website vermelding is een voorbeeld van zo een optie waar u geld voor kunt rekenen.