Start eenvoudig een webshop

U kunt een online webshop inzetten om uw eigen producten aan de man te brengen. Het is daarbij vrij gebruikelijk dat er diverse betaalwijzen worden ondersteund. Wordt er besteld, dan zult u een e-mail ontvangen. De e-mail bevat de informatie die nodig is om de producten op te sturen. Dit is de kans om op uw eigen hostingpakket een betaalbare PHP webshop te beginnen. U plaatst via FTP de bestanden op de server. Een los installatiescript zal dan worden geactiveerd. De benodigde zaken voor het functioneren van uw webwinkel script kunnen zo worden ingesteld.

Bestaat bij u de behoefte om een webwinkel te beginnen? Neem dan eens een kijkje op Een eigen webshop beginnen. Informatie over een nuttig script kunt u op die website vinden. U kunt gemakkelijk aan een webshop beginnen met dit script.

Per product kunt u aangeven hoeveel stuks er in de voorraad zijn. Tevens is er de mogelijkheid om per product een aantal afbeeldingen te plaatsen. Wanneer een product niet in de voorraad aanwezig is, zal de koper een melding zien op de website. En via deze beheeromgeving kunt u de uitstraling van uw website naar uw eigen wens wijzigen. Eventueel is er ook een mogelijkheid om banners bovenin en onderin uw website te plaatsen. Via de beheerschermen voegt u ook gemakkelijk de voor de zoekmachines relevante meta gegevens toe. U kunt het script eenvoudig installeren op een webhosting pakket. U plaatst via FTP de bestanden op de server. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. De absoluut noodzakelijke dingen die nodig zijn om de webshop te laten draaien, kunt u tijdens de installatie instellen.