Snel een moderne startpagina website runnen

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. U kunt zo extra geld verdienen via het internet. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. U kunt aparte prijzen instellen voor een voorpagina link en een link vanaf een reguliere dochterpagina. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U kunt in de beheeromgeving ook een scherm voor het beheer van gebruikers vinden. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Maak eenvoudig een uitgebreide startpagina website een aanrader. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Het plaatsen van een banner is eveneens eenvoudig. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.