Site tool

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Over dergelijke tools kunt u met behulp van het artikel eigen website beginnen meer te weten komen. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

In het geval dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Daarbij kunt u tevens een beheeraccount plaatsen met behulp van het installatiescript. U kunt met dit account inloggen op de beheergedeelte en beheerderstaken uitvoeren.

Vermoedelijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Het is niet ingewikkeld om dat te realiseren met behulp van het CMS pakket. Er zal daarbij een scherm zijn waarmee u makkelijk banners aan uw website toevoegt. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om middels uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Wanneer u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Via de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. U kunt middels het beheergedeelte de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Deze mogelijkheid heeft u ook bij andere e-mails en teksten op uw site. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.