Site software

Welke voordelen CMS systemen u bieden kunt u hier lezen. Een CMS pakket maakt het eenvoudig om de inhoud van uw zakelijke website aan te passen. De onderdelen van uw website krijgen in de beheeromgeving hun eigen beheerscherm. Met behulp van deze schermen is het eenvoudig om aanpassingen te verrichten aan uw zakelijke site.

U kunt een account voor het beheer tijdens de installatie van het CMS pakket aanmaken. Er is een apart script voor de installatie, dat dit voor u regelt. Dit script bevat verschillende schermen waarin u de gegevens van uw website kunt invullen. Wanneer de installatie is voltooid, kan er via een speciale link worden ingelogd in de beheeromgeving.

Op CMS programma leest u meer. Het is aan te raden om voor het maken van een website CMS software te gebruiken. Het is dan niet nodig om bronbestanden te wijzigen. De beheeromgeving biedt voor de belangrijkste beheertaken faciliteiten.

De onderdelen van uw website hebben een eigen beheerscherm toegewezen gekregen. Via het menu van de beheeromgeving navigeert u eenvoudig naar het juiste scherm. In de afzonderlijke beheerschermen kunt u probleemloos de gewenste aanpassingen doorvoeren. Het toevoegen van een nieuwe pagina is bijvoorbeeld heel gemakkelijk.

Het is mogelijk om meerdere mensen toegang tot de beheeromgeving te geven. Dat zal bij de meeste CMS systemen geen probleem zijn. U kunt beheerdersaccounts naast uw eigen account toevoegen. Iedereen kan dan met het eigen account inloggen. Het is dus niet nodig om uw account met anderen te delen. Via de beheeromgeving kunt u de gegevens voor de zoekmachines instellen. Denk aan de zoektermen.