Site maken tool

Wat u aan een CMS pakket heeft kunt u hier vinden. Met een content management systeem kunt u eenvoudig aanpassing doorvoeren aan uw site. Ieder beheerscherm in de beheeromgeving gaat over een afzonderlijk gedeelte van uw website. Via deze schermen kunt u heel gemakkelijk iets aanpassen op uw website.

Gedurende de installatie van het CMS pakket kunt u een beheerdersaccount aanmaken op uw nieuwe website. Dit wordt door een afzonderlijk installatiescript verzorgd. In de verschillende schermen van dit installatiescript kunnen de belangrijkste gegevens worden doorgegeven. Wanneer dit script klaar is met de installatie, heeft u de beschikking over een gemakkelijk aan te passen website.

Op CMS pakket leest u meer. Het is raadzaam om een CMS systeem in gebruik te nemen. U voorkomt daarmee dat u bronbestanden moet aanpassen. U doet het beheer simpelweg vanuit het beheerpaneel.

Ieder beheerscherm van uw website gaat over een apart onderdeel van uw website. Naar het juiste scherm kunt u navigeren met behulp van het menu. In de afzonderlijke beheerschermen kunt u probleemloos de gewenste aanpassingen doorvoeren. Denk aan een pagina aanmaken of een nieuw item in het navigatiemenu.

Wellicht wilt u met meerdere mensen werken aan de website. CMS software maakt dat mogelijk. Extra beheerdersaccounts zijn via het beheerpaneel eenvoudig toe te voegen. Iedereen kan dan met het eigen account inloggen. U hoeft dus niet de gegevens van uw eigen account weg te geven. Vaak zitten er een paar thema’s bij het CMS pakket. Een eigen HTML template inladen is bij een aantal systemen ook mogelijk.