Site beheer tools

Veel technische kennis is er tegenwoordig niet meer nodig voor het bouwen van een website. Wijzigingen worden via het beheerpaneel van een content management systeem doorgevoerd. Het is dus niet alleen meer weggelegd voor programmeurs of technische mensen. Wilt u meer over het gebruik van een content management systeem weten, neem dan door. CMS pakketten bieden een groot aantal voordelen. Voor een simpele website heeft u een ruime keuze. Via een contactformulier kunnen bezoekers een bericht sturen naar u. U kunt de velden van het formulier veranderen als u dat wilt. Het systeem zal spam blokkeren. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk spam ontvangt via uw eigen website. Met een CMS pakket is ook prima te werken als u geen verstand van de achterliggende techniek heeft.

Een beheerdersaccount wordt tijdens de installatie van het content management systeem aangemaakt. De door u gewenste aanpassingen zijn via het beheerdersaccount door te voeren. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig.

Natuurlijk wilt u ook dat uw site wordt gevonden op de relevante zoektermen. CMS pakketten helpen u over het algemeen ook bij de vindbaarheid van uw website. Per individuele pagina zijn de meest relevante zoektermen op te geven. Zorgen dat de zoekmachines ze op een begrijpbare manier aangeleverd krijgen, dat doet het CMS pakket voor u.