Simpel uw favoriete sites online op een rij

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? Het doorlezen van Bouw een lijst van je favoriete websites is dan een uitstekend idee. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

U kunt verder contextuele teksten toevoegen aan alle startpagina’s waarbij u meer informatie over ieder deelonderwerp kunt verstrekken. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Wilt u het meest recente nieuws weergeven, dan kan dat met behulp van een RSS feed. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.