Realiseer uw nieuwe portaalsite

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site doorgaans in rondom een bepaald onderwerp. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. In het artikel Bouw je moderne portaalsite vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Een eigen startpagina aanmaken en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders erg simpel. U heeft de optie om verschillende widgets te plaatsen naast links. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Het is daarnaast mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Metagegevens kunnen soms verder per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Is linkbuilding onderdeel van uw werkzaamheden, dan zult u een startpaginascript als extreem nuttig ervaren. Het is mogelijk om per categorie een belangrijke tekst toe te voegen. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Hiervoor zijn er voldoende opties die het startpaginascript biedt. Wilt u banners toevoegen op uw startpagina website? Met behulp van de beheeromgeving kunt u dat makkelijk regelen. Het is daarbij een optie om verschillende banners af te laten wisselen.