Realiseer uw eigen startpagina website

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige makkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld alvast aanschaffen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft verder een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Een startpagina script moet u zien als een webapplicatie voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de overeenkomstige content naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker zal de content van de corresponderende startpagina te zien krijgen. Zou u zo een tool wel in gebruik willen nemen, dan wijs ik u graag op Een nieuwe portaalsite beginnen. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarbij betaalbaar is. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U mag bij het creëren van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Het startpagina script is goed gedocumenteerd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan het systeem kan doen. Voldoende beveiliging is van cruciaal belang voor uw startpagina website.