Realiseer professioneel een nieuwe portaalsite

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Affiliate marketing wordt dit genoemd. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Neem Eigen Startpagina Maken door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Met een startpagina script kunt u heel eenvoudig affiliate links plaatsen. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Meerdere banners kunnen worden toegewezen aan een enkele bannerruimte. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.