Realiseer makkelijk een eigen portaalsite

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. De rubrieken op een subdomein kunnen ieder gewijd worden aan een deelthema. U kunt diverse backlinks plaatsen binnen iedere rubriek.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. U kunt in het artikel aanmelden startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

Voor iedere startpagina kan de kleurstelling worden gewijzigd. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Een dochterpagina kan geheel aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Mollie te gebruiken als betaalgateway.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

De startpagina website bevat een aanmeldformulier waarmee nieuwe paginabeheerders zich kunnen registreren voor het aanmaken en het bewerken van een eigen startpagina. Daarbij kunnen de beheerders voor iedere rubriek de relevante informatie voor Google invoeren. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. Voor alle rubrieken kunnen specifieke kleuren ingesteld worden. U kunt zo opvallende kleuren gebruiken om de aandacht naar een specifieke rubriek toe te halen.