Realiseer je nieuwe portaalsite

U kunt backlinks gebruiken om uw website beter vindbaar te maken in de verschillende zoekmachines. Daarbij kunnen de verschillende Nederlandse portaalsites helpen. U mag op een groot aantal websites een nieuwe startpagina in elkaar zetten.

Neem anders eens Startpagina script door als u daar meer over wilt weten. Het grote voordeel is dat u niet hoeft te wachten tot een webontwikkelaar het script klaar heeft. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is genoeg om te werken met het startpaginascript. Het startpagina script stelt u in staat om een subdomein toe te wijzen aan alle startpagina’s op uw website. Een belangrijk onderdeel van het startpagina script is het koppelen van de dochterpagina aan het gekozen subdomein. U kunt dus direct na het kopen van het script met uw startpagina website aan de slag.

Diverse widgets zijn beschikbaar voor plaatsing op uw startpagina’s. Het aanmaken van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Een RSS feed die u heeft gevonden aanmaken is ook mogelijk. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. De bezoeker kan zelf kiezen op welke dochterpagina de aangemelde link geplaatst dient te worden na de betaling.

Van uw kant is kennis over de techniek niet nodig. Het wordt zo gemakkelijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Op deze wijze kunt u snel uw eigen startpagina website hebben. Daarbij is de installatie zeer simpel in elkaar gezet. De aanbieder heeft op de website de stappen voor de installatie staan. De installatie vindt plaats op uw webruimte.