Realiseer je moderne startpagina website

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Up to date content is belangrijk. Maar wat dikwijls vergeten wordt, is frequent een update van de code uitvoeren.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina . U hoeft dan niet te wachten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Een technische achtergrond hoeft u voor het gebruiken van het startpaginascript niet te hebben. U kunt aan iedere startpagina een uniek subdomein toekennen met het startpagina script. Een belangrijk onderdeel van het startpagina script is het koppelen van de dochterpagina aan het gekozen subdomein. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Er zijn verschillende widgets die u kunt plaatsen op uw dochterpagina’s. Zo is een nieuwsblokje toevoegen eenvoudig te doen. Daarnaast stukken tekst toevoegen is geen enkel probleem. Dit is daarbij mogelijk voor de paginabeheerders die zich op uw website registreren via het aanmeldformulier.

Verder is het genereren van inkomsten met het startpaginascript eenvoudig te doen. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag verder kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Het in PHP ontwikkelde inlogsysteem is veilig. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee wordt het hackers moeilijker geschreven om eventueel uw website te hacken. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. Op deze manier zijn de kosten weer terug te verdienen.