Realiseer je moderne portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Je eigen portaalsite maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het aanpassen van een startpagina is zeer eenvoudig met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Bovendien plaatst u enorm makkelijk banners op uw site. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.