Realiseer je eigen portaalsite

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina’s. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina te zien krijgen. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft tevens een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Het beginnen van een eigen startpagina website is daarbij voor u zonder veel moeite te doen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Ontwikkel uw nieuwe startpagina website. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het plaatsen van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Het aanmaken van een nieuwsblokje is gemakkelijk te doen. U kunt rubrieken daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.