Realiseer een moderne portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien goed worden ingezet. Het is meestal mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Middels het artikel Portaalsite realiseren tips kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie makkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men daarnaast het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel makkelijk met behulp van het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners. U kunt ook affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.