Realiseer een eigen startpagina website

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Het is steeds vaker een optie om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is daarbij te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Het is verstandig om de pagina Eigen startpagina te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. Dat artikel bevat een link naar een website waarmee een betaalbaar startpagina script te bemachtigen is.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. Het script maakt het voor u simpel om links te verkopen aan anderen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u met behulp van het beheerpaneel eenvoudig invoeren. Middels de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. U kunt bannerruimte verhuren, maar tevens een Adsense blok is snel toegevoegd. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s erg handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan bovendien nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

U kon het hierboven al lezen. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje toevoegen. Met het script kunt u een dergelijke widget zeer eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat bovendien zo geregeld.