Realiseer betaalbaar een moderne portaalsite

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. U kunt via de links op Maak gemakkelijk een nieuwe portaal site navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.