Professioneel een moderne portaalsite bouwen

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. U kunt via de links op Snel een eigen portaal site maken navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.