Professioneel een eigen portaalwebsite ontwikkelen

Voor het opzetten van een linkportaal is niet veel kennis vereist. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Een idee is het opzetten van een startpagina website met behulp van een PHP script. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Sommige startpagina websites zijn geheel bedoeld voor affiliate marketing. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. Het toevoegen van affiliate links is niet veel anders dan het toevoegen van reguliere links.

Bent u benieuwd geworden naar een dergelijk PHP script? Dan kunt u de pagina Eigen Startpagina eens doornemen. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. Het script kunt u kopen op de website van de ontwikkelaar. Het script is direct te downloaden nadat u betaald heeft. Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.