Portaalsite opzetten tips

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens prima worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Via het artikel Startpagina website samenstellen informatie kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Daarnaast mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg makkelijk middels het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende opties voor. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Verder plaatst u heel gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk simpel te doen.