Portaalsite bouwen informatie

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. Het is meestal mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Portaalsite realiseren info meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Ook mag men bij een nieuwe startpagina daarbij het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het uiterst makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Bovendien zijn banners op een eenvoudige verstandige te aanmaken op uw website. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.