Op simpele wijze een nieuwe portaalwebsite beheren

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina maken.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.