Ontwikkel snel een moderne startpagina site

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het script wordt met handleiding geleverd. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Eigen startpagina maken. Het script is ontwikkeld met PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Wilt u backlinks verkopen? Deze opties zijn onderdeel van het script. Daarbij is een link vanuit de homepage vaak waardevoller en kunt u voor dit type link een hoger bedrag instellen. Het script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen via het internet. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.