Ontwikkel professioneel een eigen portaalwebsite

Wilt u een startpagina website bouwen? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Realiseer professioneel een nieuwe portaalsite. Het script is ontwikkeld met PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

Wilt u backlinks verkopen? Deze opties zijn onderdeel van het script. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Het script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen via het internet. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.