Ontwikkel gemakkelijk een uitgebreide startpagina website

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Het betalen voor de link kan online geschieden.