Ontwikkel gemakkelijk een eigen portaalsite

Voor website promotie is een eigen startpagina website in beheer hebben goed. Zo een PHP script hoeft u niet zelf te bouwen. U wordt met de bestaande scripts goed op weg geholpen. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Een eigen startpagina website is voor online marketing uiterst handig. Op een dergelijke website plaatst u voornamelijk links naar andere sites. De online zichtbaarheid wordt aanzienlijk vergroot door kwalitatieve backlinks. Bij een startpagina website kunt u categorieën aanmaken waarbinnen u de links plaatst. U kunt een PHP script kopen, waarmee het bouwen van een affiliate website gemakkelijk gaat. Zo een handig script kunt u via de link in het artikel Maak betaalbaar een moderne startpagina website vinden. U kunt een startpagina script gebruiken voor het opzetten van een affiliate website. Bij het indelen van uw website krijgt u veel vrijheid. Het is mogelijk om extra informatie te plaatsen over de producten waarvoor u reclame maakt. Wilt u reguliere links plaatsen naast de affiliate links, dan is dat vanzelfsprekend geen probleem.

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Het scheelt een hoop programmeerwerk.