Nieuwe startpagina samenstellen

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. Ten opzichte van de link directories hebben startpagina’s een eigen opzet. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

Startpagina’s kunnen uitstekend voor linkbuilding ingezet worden. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. Heeft u naast een startpagina een eigen domein en webruimte, dan heeft u alles voor het kunnen runnen van een startpagina website. Raadpleeg het artikel Startpaginascript als u wel interesse in een startpaginascript heeft. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Het aanmaken van een startpagina is een peuleschil voor de gebruikers van uw website. Men moet dan wel eerst een account aanmaken via het aanmeldformulier.. De gebruikers kan via de beheeromgeving op elk gewenst tijdstip een bestaande startpagina uitbreiden. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Als beheerder kunt u vanzelfsprekend wel iedere dochterpagina op uw website aanpassen.

U kopieert de bestanden van het script naar de website. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. Zo bepaalt u tijdens de installatie wat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount zullen zijn. Eenmaal geïnstalleerd dan kunt u ook de kleuren van uw startpagina website aanpassen via de beheerdersomgeving. U kunt per individuele rubriek de kleurencombinaties wijzigen.